Børns Voksenvenner

Del dette på:

Info om Børns Voksenvenner i Kolding

Børns Voksenvenner er en frivillig forening, hvor formålet er at skabe venskaber mellem ressourcestærke voksne og børn fra 6 år der har brug for en voksenkontakt uden for familien.

Hvad er en voksenven? En voksenven er en voksen som har tid og overskud til at indgå i en relation med et barn, hvor det at være sammen er i fokus.

Hvem kan blive voksenven? Det kræver ikke nogen særlig uddannelsesmæssig baggrund at blive voksenven. Det handler i stedet om at have lysten og tiden til at være sammen med sin ven.

Hvad laver man som voksenven? Det afhænger meget af de enkelte venskaber, men eksempler kunne være: Brætspil, en cykeltur i skoven, fodbold eller bagning.

Hvor ofte mødes man med sin ven? Det kan variere meget fra venskab til venskab, men typisk mødes vennerne en gang hver 14 dag nogle timer.

Hvad kræves for at blive voksenven? Det er en forudsætning for at blive godkendt som voksenven, at man har en ren straffe- og børneattest. Det samme gør sig gældende for alle over 15 år i husstanden.

Hvad giver det at være voksenven? Det giver mig en glæde at være med til at gøre en lille forskel for et barn og kunne se, at vores venskab også har betydning for hende” citat fra en aktiv voksenven.

Hvis du vil være med til at gøre en forskel for et barn, så kontakt os for yderligere information.

Kontakt

Formand Sven Wieland
kolding@voksenven.dk
28 96 59 55

Besøg hjemmesiden her

Børns Voksenvenner Koldingfrivillig.dk