Gademix

Del dette på:

Info om Gademix – for børn og unge i Kolding

Gademix er et socialt værested for unge i aldersgruppen 10 til 16 år i Koldings Sydvest Kvarter.
Gademix er startet i forbindelse med KVARTERLØFT – et byfornyelsesprojekt, hvor Kolding Kommune inviterede kvarterets unge og voksne til at samarbejde med kommunens Streetwalkere, om at komme med idéer til at gøre Sydvest Kvarteret bedre for børn og unge.

Vi åbnede Gademix den 1. maj 2000 i en opstillet pavillon. Siden nytår 2003 har vi haft adresse i Kvarterhuset på Junghansvej 121.

GADEMIX er et samlingssted for børn og unge!

Vi har hverdag, tryghed og fællesskab i fokus. Vi har 150 kvadratmeter, boldbaner, parkourbane og trampoliner til rådighed. Vi laver aktiviteter, ferieoplevelser, bål, spiller fodbold, lektiecafe, cykelværksted, bager kage, er kreative, laver mad, spiller brætspil, morgenmadscafe, unge-aftner og har tid til snak og hygge.

Formål:

Formålet med Gademix er, at drive et værested for børn og unge. Værestedet skal være med til at sikre en bedre livskvalitet og mulighed for større og bedre samvær for børn og unge.

Udover at være den daglige trygge base for børnene og de unge har vi fokus på medinddragelse, forebyggelse, fritidsliv, udeliv, at lave noget aktivt og meningsfuldt sammen, at alle bidrager og er med til at Gademix er et godt sted at være.

Værestedet drives af KFUM’s Sociale Arbejde under driftaftale med Kolding Kommune. Målgruppen er socialt sårbare børn og unge.

Gademix er kendetegnet ved:

Rummelighed og mangfoldighed, Omsorg og nærvær, Fysisk aktivitet og bevægelse, Stærkt sammenhold og fællesskab, Gode ferieoplevelser.

For at kunne tilbyde aktiviteter og ferieoplevelser er vi afhængige af økonomisk støtte fra fonde og private. Du kan støtte os på MOBILEPAY 32113. På forhånd mange tak for hjælpen.

Du kan blive frivillig!

I Gademix har vi 30-40 frivillige, pædagogstuderende og en fuldtidsansat leder. I Gademix er det vigtigt at børn og unge bliver mødt af frivillige som vil dem og møder dem med respekt og ligeværdighed.

I Gademix er der brug for mange forskellige frivillige – både dig der vil være kreativ, være ude, være aktiv, være igangsættende, være lyttende eller bare være.

Skriv til gademix@kfumsoc.dk eller ring til leder af Gademix Viktor Lindholm Jacobsen på 50517217.

Besøg hjemmesiden her

Kontakt

Kontaktperson: Viktor Lindholm Jacobsen
Mail:  gademix@kfumsoc.dk
Vejnavn: Junghansvej 121
Postnummer: 6000
By: Kolding
Land: Danmark
Tlf: 5517217
Åbningstider:
mandag-torsdag 14.30-17 og igen fra 18.30-21.30Børn