Madklub-Kolding udbudt af Ungdommens Røde Kors

Del dette på:

Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding

Generel information om Madklub-Kolding

Madklub-Kolding er et tilbud for alle børn og unge i Kolding og omegn uanset baggrund – I Madklub-Kolding ønsker vi at skabe et frirum, hvor alle børn og unge kan komme og være med – Således kan børn fra forskellige baggrunde mødes og deltage i madklubben, uden at de skal gå rundt med følelsen af at være anderledes. Det er vigtigt for os frivillige i madklubben, at børnene og de unge er gode ved hinanden, og at de lære nogle sociale kompetencer, såsom at omgås andre og det at være en god ven.

Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding

Hvem er vi?

Madklubben består af et frivillig-team med to aktivitetsledere bag. I frivilliggruppen er der plads til alle personligheder og alderen spænder mellem 19 og 26. Til dagligt bevæger holdet sig inden for områderne pædagogik, ældrepleje, handicapområdet, telemarketing, erhvervsøkonomi, lektiehjælp & mentoring, sociale medier, kundeservice, multimediedesign, digitalisering og forretningsudvikling – Men alle frivillige i Madklub-Kolding har et fælles ønske om at gøre en forskel for alle børn og unge uanset baggrund og vi skal give dem muligheden for og troen på, at de kan tage ansvar og handle for at skabe det samfund, de drømmer om at leve i.

Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding

Hvad laver vi?

Vi er jo en madklub, så vi sætter i høj grad fokus på madlavningen, men vi spiller også spil, er kreative og hjælper også hjertens gerne de ældre med lektierne. Som udgangspunkt laver vi mad efter børnenes ønsker, men vi ønsker dog også, at børnene opnår indsigt i madkulturen verden over, hvilket kommer af, at vi hver gang har et såkaldt tema – Lande, årstid, højtider etc. Vi bestræber os på, at børnene deltager aktivt i de aktiviteter vi har fra gang til gang, så de kan få nogle færdigheder, der kan gavne dem senere i livet. Den tilberedte mad spises altid i fællesskab, hvor vi snakker med børnene om stort og småt. Et par gange om året holder vi særlige arrangementer for de deltagende børn såsom spilleaftener, madlavning på en rigtig restaurant, mm.

Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding Ungdommens Røde Kors Madklub-Kolding

 

Vi holder til på Kløvervej 33, ST 6000 Kolding – Madklubben afholdes hver anden tirsdag (i lige uger)

I kan desuden fange os på tlf. 51 86 82 03 eller madklub-kolding@urkmail.dk

Derudover kan i følge os på Facebook “URK – Madklub-Kolding” eller Instagram “madklubkolding” Kom og vær´ med!

Relaterede emner