Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning Kolding

Del dette på:

Info om Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning i Kolding

Gældsproblemer kan have fatale konsekvenser for dem, som bliver ramt. Hos Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning kan du være med til at hjælpe gældsramte borgere i Kolding med at komme videre og få en mere tryg og bekymringsfri hverdag.
 
Vi yder fortrolig, uvildig og gratis rådgivning til borgere med lav indkomst, lavt rådighedsbeløb og stor gæld. Rådgivningscenteret drives af frivillige med juridisk, økonomisk eller socialfaglig baggrund. Rådgivningen foregår hver onsdag fra 16-18 på Kolding Bibliotek, Slotssøvej 4, 6000 Kolding.
 
Som frivillig bliver du en del af et fagligt og socialt fællesskab, hvor I sammen gør en stor forskel for gældsramte borgere.
Lyder det som noget for dig? Læs her hvordan du bliver frivillig hos Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning: https://gaeld.taenk.dk/raadgivning-om-gaeld/frivillig-saadan-engagerer-du-dig

Bliv frivillig hos Forbrugerrådet Tænks Gældrådgivning

Lyder det som noget for dig? Læs her hvordan du bliver frivillig hos Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning: Bliv frivillig hos Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning i Kolding Kommune

Kontakt os

Projektkonsulent Camilla Mønsted Simonsen
Mail: cms@fbr.dk
Telefonnummer: 23425063
 
Forbrugerrådet Tænks Gældsrådgivning i Kolding Kommune