Kolding Madhjælp

Del dette på:

Info om Kolding Madhjælp

Kolding Madhjælp er et fællesskab af frivillige der arbejder for, at enlige, familier og alle andre kan få mad på bordet, når budgettet knager. Ganske gratis. Vi modtager doneret mad, og formidler det videre til mennesker der ikke har råd til mad.

Vi startede op i september 2015. Rent faktisk startede vi, fordi en mor havde skrevet på Facebook Kolding, at hun manglede mad, og der kom meget respons. Vi var nogle stykker, som tænkte, at det kunne organiseres, så vi gik sammen og stiftede foreningen Kolding Madhjælp. Lige nu er vi 10 frivillige, men vi mangler altid nye.

I øjeblikket modtager vi mad fra EasyFood og Rema1000 i Sydbanegade, men vi mangler ALTID mad, så vi tager imod mad fra private, forretninger, foreninger, supermarkeder, og alle andre der har lyst til at donere lidt mad til de mindre bemidlede. Vi modtager som hovedregel alt mad, så længe det ikke er letfordærveligt. Altså ting som friske grøntsager, frugt, mælk o.l. Men alt der har lang holdbarhed (konserves, mel, spaghetti osv.) eller kan fryses, modtages med glæde. Så har du et par dåser konserves til overs, en omgang lasagne i fryseren, en liter is for meget, en pakke spaghetti, en dåse makrel eller andet du ikke selv skal bruge, så kan det afleveres hos vores lille lager. Så sørger vi får at det bliver videreformidlet til noget der har mere brug for det.

Eksempler på hvad vi modtager:

• Alt konserves (makrel, bønner, flåede tomater, tun, coctailpølser, frugt, ravioli, majs osv.)
• Mel, sukker, spaghetti, lasagneplader, ris, linser, bønner og andre pasta, tør- og kornprodukter.
• Alt slags brød til fryseren.
• Morgenmadsprodukter: Havregryn, Cornflakes, müsli osv.
• Andet: syltetøj, honning, ketchup, sennep, kokosmælk, krydderier.
• Færdiglavet mad til fryseren: Gryderetter, stegrester, risretter, fond, sovs, og hvad man ellers kan finde på
• Kaffe, the, juice, saft osv
• Slik, chips, chokolade, nødder,mandler osv.
Vi vil prøve at dele maden så ligeligt som muligt, og beder folk være forståelige over for dette. Vi stiller ikke spørgsmål til hvorfor du henter mad eller hvem du er, men er blot glade for at kunne hjælpe. Dvs. at ALLE mennesker er berettigede til at modtage madhjælp hos os, lige meget om man er enlig forsørger, familie, studerende, flygtning eller andet.

Kontakt

Vi holder åbent søndage i ulige uger fra 14 – 16. I dette tidsrum kan der både afleveres og afhentes mad.

Adressen er: Råværket, Esbjergvej 108, 6000 Kolding. Kontakt tlf: 61867915

Børn