PTU Trekantområdet

Del dette på:

Info om foreningen

PTU er en landsdækkende forening, der arbejder for at skabe ligeværdige vilkår og øget livskvalitet for de over 100.000 danskere, som har alvorlige skader efter en ulykke eller sygdom.

Besøg hjemmesiden her

PolioForeningen

PolioForeningen er en fælles stemme for de 10.000 danskere, der har alvorlige følger efter polio. Vi arbejder målrettet for at forbedre livsvilkårene for denne gruppe og for at støtte og hjælpe dem og deres pårørende. PolioForeningen driver Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, der har mere end 70 års erfaring med rehabilitering. Vi driver ligeledes HandicapBilistCentret, der hjælper og rådgiver mennesker med handicap til at blive selvkørende.

 

UlykkesPatientForeningen

UlykkesPatientForeningen er en fælles stemme for de flere end 100.000 danskere, der har været ude for alvorlig ulykke eller invaliderende sygdom. Vi arbejder målrettet for at forbedre livsvilkårene for denne gruppe og for at støtte og hjælper dem og deres pårørende. UlykkesPatientForeningen driver Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, der har mere end 70 års erfaring med rehabilitering. Vi driver ligeledes HandicapBilistCentret, der hjælper og rådgiver mennesker med handicap til at blive selvkørende.

 

Kontakt

Kontaktperson: Inge Raagaard Carlsen
Mail: icarlsen@privat.dkPostnummer: 6000
By: Kolding
Land: Danmark
Tlf: 75 52 83 57

 

Børn