Dansk Folkehjælp Vamdrup

Del dette på:

Info om Dansk Folkehjælp Vamdrup

Dansk Folkehjælp Vamdrup er en frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker. Det grønne kors er vores kendetegn, hvor frivillighed, solidaritet med de svageste, og bæredygtighed i vores arbejde er de grundlæggende elementer. Ved at støtte Dansk Folkehjælp, er du med til at være fortaler for de svageste i samfundet. Vi er en organisation med plads til forskellighed, der i gennemførelsen af vores arbejde tør gå nye veje. Dansk Folkehjælp Vamdrup arbejder med 2 centrale indsatsområder, forebyggelse- og førstehjælp, frivilligt socialt arbejde. Mindst en gang om året afholder vi et førstehjælpskursus for byens borger

 

Børn

Førstehjælp (samaritter)

At være frivillig samarit behøver ikke være kedeligt!
Hvorfor blive samarit?

Ved et hjertestop skal der handles her og nu – din hjælp kan betyde forskellen mellem liv og død! Hudafskrabninger, snitsår og forstuvninger skal selvfølgelig også behandles – men helst af en, der ved hvordan!

Dansk Folkehjælp har et landsdækkende samaritter korps, som årligt rykker ud til rigtig mange arrangementer. Vi er til stede ved festivaler, ved motor-sportsstævner, ved byfester og selvfølgelig ved de store sportsarrangementer.

Vamdrup Afdeling er hvert år til stede ved mellem 20 og 30 arrangementer, heraf bl.a. Speedway,
Folkeræs, motion løb, koncerter, og en lang række større og mindre sportsarrangementer og kulturelle arrangementer.

Vi har brug for netop dig!

For at blive samarit i Dansk Folkehjælp skal du gennemgå et 12 timers førstehjælpskursus og efterfølgende en samaritter uddannelse over 2 weekender.

Som medlem af Vamdrup Afdeling er det selvfølgelig gratis at erhverve sig disse kurser.
Men du kan selvfølgelig også komme med på vagt sammen med uddannede samaritter, og prøve om det er noget for dig, selv om du ikke har taget et førstehjælpskursus.

Så har du lyst til at hjælpe andre?

Har du mod på at gøre en forskel? Vil du gerne udfordre dig selv? Vil du gerne udvikles personligt? Og vil du gerne have det sjovt, mens du gør det?
Så meld dig som frivillig hos Dansk Folkehjælps Vamdrup Afdeling!

 

Børn

Frivilligt socialt arbejde.

At være frivillig socialt behøver ikke være kedeligt!

Hvorfor socialt arbejde?

I Danmark bor der mange fattige mennesker! Nogle af dem, der har det sværest, er børnefamilier, der lever af kontanthjælp, dagpenge eller uddannelsesstøtte.

Dansk Folkehjælp gør noget for at give disse familier nogle lyspunkter i hverdagen, f.eks. tilbyder vi årligt enten børnefamilier eller børn fra udsatte familier, at komme på et gratis ferieophold på nogle af Danmarks dejligste feriecentre.

Vamdrup Afdeling afholder gerne et ferieophold hvert år for socialt udsatte grupper i lokalområdet.
Vamdrup Afdeling har også hygge dage for seniorer. Vi afholder en forårs-fest og en advents fest samt en bustur ud i det blå. Vi har fokus på seniorerne, da der findes rigtig mange ensomme seniorer i Danmark.

Dansk folkehjælp Vamdrup samler også ind til julehjælpen.

Tusindvis af børn i Danmark, glæder sig ikke til juleaften, fordi de ikke ved, om der er julegaver under træet til dem. Lad os være sammen om at alle får en god jul. Vi mener at alle børn har fortjener at opleve den dejlige julestemning med juletræ, julegaver og dejlig julemad.

 

Besøg hjemmesiden her

Kontakt

Vi har brug for netop dig!
Har du lyst til at hjælpe andre? Har du mod på at gøre en forskel? Vil du gerne udfordre dig selv? Vil du gerne udvikles personligt? Og vil du gerne have det sjovt, mens du gør det?
Så meld dig som frivillig hos Dansk Folkehjælps Vamdrup Afdeling!

Kontaktperson: Lars Lynggard
Mail: vamdrup@afdeling.folkehjaelp.dk
Tlf: 28 68 40 12

Dansk Folkehjælp Vamdrup