Fødevarebanken Kolding

Del dette på:

Bliv frivillig i Fødevarebanken Kolding

Fødevarebanken Kolding bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark – det har vi gjort siden 2008. Vi modtager friske overskudsfødevarer fra fødevareproducenter og deler dem ud til organisationer, der arbejder med socialt udsatte børn, unge og voksne.Til dette vigtige arbejde søger vi engagerede frivillige chauffører og assistenter.

Det laver du som frivillig hos FødevareBanken i Kolding

Som frivillig chauffør eller assistent hjælper du med at afhente og udlevere fødevarer i vores kølebiler på en fastlagt rute. Der er mulighed for en fast ugentlig vagt eller vagter på ad hoc-basis. En vagt tager typisk mellem 3-6 timer.

”Når man kører faste ture, lærer man folk bedre at kende. Det er smadderhyggeligt at drikke en kop kaffe på de mange forskellige væresteder. Der møder man folk med respekt og i øjenhøjde. For mig som pensionist ligger motivationen i at komme ud og opleve noget andet.”

– Asger Andersen, frivillig chauffør siden 2014.

 

Børn

Vil du være frivillig?

Send en mail til HR@foedevarebanken.dk (skriv i emnefeltet til hvilken afdeling du søger) eller ring til Helle Rosendahl og hør mere: 60 11 16 82

Adresse: Vejlevej 141, 6000 Kolding

Som frivillig er du:

• Moden, ansvarsfuld og mødestabil – vores modtagere er afhængige af fødevarerne, derfor er vi afhængige af dig
• God til at samarbejde – du trives i samarbejde med mange forskellige mennesker
• I rimelig fysisk form – der er en del løft og buk forbundet med arbejdet
• Hvis du vil være chauffør, skal du have et gyldigt kørekort (B) og mod på at køre vores kølebiler. Som assistent sidder du på passagersædet og hjælper med det praktiske.

 

Børn