TUBA

Del dette på:

Info om foreningen

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere. TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt. Udover individuel terapi og gruppeterapi holder TUBA også undervisningsaftner, hvor unge kan blive klogere på konsekvenserne af at vokse op i en familie med misbrug.

Særligt for Kolding:

Terapien i denne afdeling er for unge mellem 14-24 år, uanset hvilken kommune de bor i. For unge mellem 25 og 35 tilbydes den kun til de, som er bosat i Kolding Kommune.

I TUBA kan du være frivillig på flere måder:

– Frivillig terapeut – hvis du er uddannet psykolog eller psykoterapeut og har lyst til at være frivillig et par timer om ugen i vores grupper eller individuel terapi. Du kan se, om vi søger frivillige terapeuter påwww.tuba.dk/job

– Aktivitetsfrivillig – hvis du har lyst til at give en hånd med, når vi holder arrangementer eller laver events og kampagner. Vil du være frivillig i vores Kolding-afdeling, kan du kontakte Henrik Prien på 30 93 91 03.

Besøg hjemmesiden her

Kontakt

Kontaktperson: Henrik Prien
Mail: Kolding@tuba.dk
Vejnavn: Ny Vestergade 3, 3.
Postnummer: 6000
By: Kolding
Land: Danmark
Tlf: 30 93 91 02TUBA på koldingfrivillig.dk