ADHD Sydjylland

Del dette på:

Info om foreningen

Lokalforeningens arbejde og aktivitetsniveau er som i alle andre foreninger afhængig af ildsjæles indsats. Jo flere vi er, jo flere aktiviteter kan vi lave. Så har du lyst til at give en hånd med, hører vi gerne fra dig.Har du idéer til aktiviteter, er du også meget velkommen til at kontakte os. Har du kendskab til, at der andre steder afvikles foredrag eller anden aktivitet, som kan have vores medlemmers interesse, så send information om tid og sted til Sydjylland@adhd.dk så lægger vi det i kalenderen.

Lokalafdelingen dækker følgende kommuner:

Varde – Billund – Vejle – Esbjerg – Vejen – Kolding – Fredericia – Tønder – Haderslev – Aabenraa

Besøg hjemmesiden her

Vores opfordring

Der findes massere af tiltag som kan lette livet på mange fronter og øge livskvalitet for ADHD / ADD ramte. Det er dog en forudsætning at de som har kontant berøring med barnet, den unge eller voksne er klædt ordentligt på til ”opgaven”. Vi, i bestyrelsen ADHD-Sydjylland, består af 8 meget forskellige personer med forskellige kompetencer samt hver vores historie. Vores personlige præsentation finder du længere nede. Det som vi har til fælles er vores store engagement og lysten til at gøre en forskel med vores frivillige arbejde for alle med diagnosen ADHD / ADD, men også for jer som sidder på den anden side af bordet.

 

Find ADHD Sydjylland på Facebook

Vi vil opfordre jer til at følge vores side på Facebook hvor der løbende bliver postet informationer om blandt andet vores arrangementer mv. Vores arrangementer henvender sig til borgere såvel som undervisere, socialrådgivere og andre nysgerrige. Siden hedder: ADHD sydjylland og er en offentlig gruppe. Vi opfordrer jer også samtidig til at tilmelde jer vores nyhedsbreve, som efter en pause snart er i gang igen. Tilmelding til NYHEDSBREVET foregår via dette link: https://adhd.dk/lokalafdelinger/sydjylland/

Kontakt

Kontaktperson: Line Arlind Lysholt
Mail: sydjylland@adhd.dk
Tlf: 26 20 30 81

 

adhd sydjylland på kolding frivillig

Mød ADHD Sydjyllands frivillige

Jesper Vera Christensen – Formand & Café Kolding & Café Vejen

Birthe Mikkelsen – Kasserer & næstformand & Café Esbjerg

Line Arlind Lysholt – Medieansvarlig

Kirstine Nørgaard Klavsen – Arrangementskoordinator

Lone Bech Hansen – Bestyrelsesmedlem & Café Aabenraa

Christiane Hoff Kindberg – Bestyrelsesmedlem

Morten Vilhelm – Bestyrelsesmedlem

Tina Brusing Kruse – Bestyrelsesmedlem

Sanda Jungic – Bestyrelsesmedlem

Pia Ryom – Suppleant

 

ADHD Sydjylland på Kolding Frivillig