Fit for Kids

Del dette på:

Giv 2 timer om måneden og hjælp 25 børn til et sundere og gladere liv!

60.000 børn i Danmark er svært overvægtige eller fede.
Det har alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, men for børnene er mobning og ensomhed det værste.
Du kan hjælpe som instruktør på FitforKids hold!

FitforKids ved Grænseborgen

FitforKids er en frivillig forening, der tilbyder et effektivt og sjovt vægttabsprogram til børn mellem 7-­15 år og deres familier.
Vi har 27 hold i 20 kommuner i Danmark, hvor vi hjælper en masse dejlige unger til en sund og aktiv livsstil! Vi søger nu frivillige til vores Instruktør Team i Kolding, der har lyst til at gøre en forskel og blive del af et stærkt Team!

 

HVORDAN KAN DU HJÆLPE:

Du vil komme til at træne børn og forældre, kostvejlede familier og motivere dem til en sundere livsstil, og du bliver en del af FitforKids’ Team af dygtige og engagerede instruktører. Vi uddanner dig på vores Instruktør Camp, og følger op på din viden og hjælper dig til at blive en inspirerende og motiverende FitforKids Instruktør.

Som Instruktør forpligter du dig til at tage mindst 2 træninger om måneden. Du kan frit vælge og skifte dage, så du binder dig ikke til én fast dag.

 

PROFIL:

Du må gerne have viden om kost, ernæring, træning eller børn, men det er ikke et krav. Det afgørende er, at du har hjertet med!

 

FitforKids er dansk, videnskabeligt dokumenteret og prisvindende børnevægttabsprogram støttet af bl.a. Kronprinsparrets Fond, Lauritzen Fonden, Taastrup kommune og Socialstyrelsen.

 

Ring 70 70 29 20 for at høre mere eller send en ansøgning med dit tlf. nr, by samt CV til: info@fitforkids.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!