Rygforeningen

Del dette på:

Info om foreningen

Vi yder hjælp til selvhjælp, personer med ryg- og lændesmerter skal selv tage ansvaret for at forebygge smerterne ved korrekt brug af ryggen og træning.

Vil du leve med rygsmerter?

Rygsmerter belaster mange menneskers liv og hverdag. Det slider på humøret og livskvaliteten at have ondt i ryggen. Erhvervssituationen kan være truet med mange kortere eller længere sygeperioder. .Inaktive muskler give rygsmerter- veltrænede muskler giver en stærk ryg.
For at bevare en stærk ryg er det nødvendigt mindst 2 gange ugentligt at lave øvelser, der opbygger det naturlige muskelkorset.

Fysisk aktivitet og aktivt brug af rygmusklerne giver øget blodtilførsel til brusk og discus, øger knogle- og muskelstyrken og mængden af endorphin (smertestillende substans) i nerveenderne. Styrke- og bevægelighedstræning med stigende sværhedsgrad har vist sig at have en god effekt hos personer brug med kroniske ryg-og lændesmerter.
Ansvaret er dit eget, Personer med ryg- og lændesmerter skal selv tage ansvaret for at forebygge smerterne ved korrekt brug af ryggen samt ved træning.
Vi yder hjælp til selvhjælp.

Besøg hjemmesiden her

Kontakt

Kontaktperson: Marianne V. Lassen
Mail: Rygforeningen.formand@gmail.com

Land: Danmark
Tlf: 51 90 01 54

Børn