Voksne Skovparken

Del dette på:

Info om foreningen

Skovparkens Værested i Café 43 er for alle voksne, der er hjemme i dagtimerne og har tid og lyst til at kigge ned. Her er altid et smil på læben og kaffe og te på kanden. Samtidig er der plads til at sidde med lidt håndarbejde, fx strikke eller lave kort.

Værestedet er ramme for en masse aktiviteter – lige fra hygge over en kop kaffe til foredrag og maddage. Der arrangeres også busture, som bliver annonceret i god tid.
Tanken bag værestedet er, at det skal være et sted hvor mennesker mødes, snakker og lærer hinanden at kende under hyggelige forhold. Det er et sted, hvor det er rart at være, og hvor alle kan få indflydelse på, hvilke aktiviteter der foregår.
Værestedet drives af en gruppe frivillige der bakkes op af en boligsocial medarbejder fra AAB Kolding. Værestedet mangler altid frivillige til alle typer opgaver; Til at lave kaffe, hjælpe med at åbne og lukke, planlægge aktiviteter, hjælpe med kreative sysler etc., så hvis du har lyst til at give en hånd og et smil med, er du meget velkommen.

Kontakt

Kontaktperson: Benny Rasmussen
Mail: bennyras66@gmail.dk

Vejnavn: Skovparken 43
Postnummer: 6000
By: Kolding
Land: Danmark
Tlf: 53 54 85 00

Åbningstider
Tirsdag: kl. 10.00 – 12.30
Onsdag: 19.00 – 20.30 i lige uger.
Caféen er lukket om aften i ulige uger.
Torsdag: kl. 10.00 – 12.30

Voksne i Skovparken på koldingfrivillig.dk