Om / kontakt

Del dette på:

Om Koldingfrivillig.dk

Vi startede hjemmesiden med ønsket om at forbinde Koldings frivilligt sociale foreninger med alle borgere. Det er Senior- og socialforvaltningen i Kolding Kommune som står bag, men vores mål har hele tiden været at skabe en platform, som er de frivilliges side! Vi ved nemlig, hvor vigtige frivillige er, og uden frivillige ville Kolding ikke være den samme by.

Hvad var der før Koldingfrivillig.dk?

Engang eksisterede Den Sociale Vejviser på Frivillig Koldings (som i dag hedder Kolding Selvhjælp) hjemmeside. Denne forening blev lukket grundet en større indsats for at gøre frivilligheden endnu bedre. Derfor blev koldingfrivillig.dk grundlagt. Udover en Social Vejviser så inkluderer siden nu også arrangementer og ikke mindst en “personaside” mød frivillige, hvor potentielle nye frivillige kan identificere sig i eksisterende frivillige.

Derudover har vi også en Facebookside, hvor vi jævnligt lægger nyheder op samt opslag om foreninger der søger frivillige.

Uden frivillige ville Kolding ikke være den samme by

Hvordan ser fremtiden ud for Koldingfrivillig.dk?

Siden er fortsat under udvikling, men roligt bliver siden spredt til flere og flere foreninger. I fremtiden håber vi naturligvis, at siden er spækket med alle Koldings frivilligt sociale foreninger samt en masse spændende arrangementer!

Mød holdet bag koldingfrivillig.dk

Der er rigtig mange sociale foreninger i Kolding Kommune. Derfor er der naturligvis et hold bag hjemmesiden, da der er meget vedligeholdelsesarbejde. Indtil videre er holdet alle ansat i Kolding Kommune, men i fremtiden håber vi naturligvis, at Koldings socialt frivillige tager ejerskab over siden, da den er lavet for dem og til dem!

Mette Winther Hauge

Mette Winther Hauge | om koldingfrivillig.dk
Udviklingskonsulent for frivillighed og fællesskab
Telefon 3089 7274
Mail mhaug@kolding.dk 

Mette er vores nyeste medlem. Hun er passioneret om det frivillige arbejde, og hun er langt fra grøn i frivillige kredse. Derfor er hun naturligvis selv frivillig, hvorfor betegnelsen ildsjæl er en mild beskrivelse. Udover at være medansvarlig på koldingfrivillig.dk, er hun en katalysator for det frivillige arbejde i Kolding.

Om at være blevet ansat som udviklingskonsulent siger Mette:

Jeg er tiltrådt pr. 1. maj 2018 som udviklingskonsulent. Allerede nu glæder jeg mig rigtig meget til at samarbejde med alle foreningerne, Koldings borgere og virksomhederne om at fremme og understøtte frivilligheden og fællesskabet i Kolding Kommune. Kolding er den kommune i landet, der støtter frivillighed med flest midler, så det er et område, som har høj prioritet, og hvor ambitionerne er skyhøje. Derfor går jeg ind til jobbet med stor passion.

Kontakt Mette hvis du har det mindste spørgsmål. Det betyder meget for hende, at vi kommer ud af busken og sammen får frivillighed og fællesskab sat på dagsordenen.

Cecilie Pedersen

cecilie pedersen profil | om koldingfrivillig.dk

Kontorassistent
Telefon 7979 2537
Mail cepe@kolding.dk 

Cecilie er meget mere, end det ansigt du møder, når du besøger os her hos Socialforvaltningen. Hun er ansat som kontorassistent og arbejder hårdt for at holde sammen på logistikken hos mange forskellige afdelinger, og så er hun redaktør på koldingfrivillig.dk.  Hun har også været med bag kulissen i det frivillige liv i nogle år efterhånden, hvorfor hun selvfølgelig også er med på holdet. Du kan finde hende i receptionen på Nicolaiplads 6 på socialforvaltningen.

For dig som forening kan hun hjælpe med:

• Opdatering af hjemmeside koldingfrivillig.dk
• Reklame ift. folder m.m. fra jeres foreninger.

Derudover må du rigtig gerne sende information om jeres foreningen, arrangementer og hvis i eksempelvis gerne vil have en video af jeres frivillig på siden Mød frivillige.

Kontakt os her

Hvis du har det mindste spørgsmål eller gerne vil have din forening med på siden (arrangement, mød frivillige eller dedikeret side), så tøv ikke med at skrive til os! Vi svarer tilbage så hurtigt som muligt, men vi får en del henvendelser, så vi kan ikke love at svare samme dag.